Kamery se zvukem

 

Nákup vnitřní nebo venkovní bezpečnostní kamery, která má mikrofon a reproduktor je moudrá volba, pokud chcete nahrávat video a zvuk nebo pokud potřebujete obousměrnou zvukovou komunikaci, abyste mohli mluvit s rodinou / domácími mazlíčky, když jste pryč.

Teď, když je na trhu tolik bezpečnostních kamer se zvukem, může být pro vás těžké najít ty nejlepší domácí bezpečnostní kamery se zvukem a proto si o nich teď můžete přečíst.

 

3 Běžné typy bezpečnostních kamer se zvukem

  • Bezpečnostní kamery s vestavěným mikrofonem: Jedná se o nejběžnější typ vnitřních a venkovních bezpečnostních kamer se zvukem, které mohou nahrávat jak video, tak i zvuk.
  • Bezpečnostní kamery s podporou externího mikrofonu: Takový typ bezpečnostní kamery se zvukovým záznamem je dodáván se zvukovým vstupním konektorem, ke kterému můžete přidat externí mikrofon pro záznam obrazu a zvuku.
  • Bezpečnostní kamery s obousměrným zvukem: Posledním, ale také hojně používaným druhem jsou bezpečnostní kamery s vestavěným mikrofonem a reproduktorem, přes které můžete poslouchat a hovořit s návštěvníky u vašich domovních dveří nebo s rodinou, aniž by jste u toho museli fyzicky být.

Jak vybrat vhodnou bezpečnostní kameru se zvukem?

Při výběru bezpečnostních kamer se zvukem byste měli nejprve vědět, který typ (doporučený výše) vám nejvíce vyhovuje. A pak můžete vzít v úvahu následující faktory, abyste učinili své konečné rozhodnutí.

1

HD bezpečnostní kamery se zvukem
Rozlišení dobré bezpečnostní kamery se zvukem by mělo být alespoň 1080p nebo 1920p (5 megapixelů). Umožní vám vidět živá videa v ostřejším a jasnějším obrazu.
HD bezpečnostní kamera se zvukem může také zvýšit šanci, abyste identifikovali tvář podezřelého a čísla SPZ, zvláště když je videozáznam potřeba jako důkaz pro uplatnění nároků.

Bezpečnostní kamery se zvukem a nočním viděním
Kabelové a bezdrátové bezpečnostní kamery se zvukem by měly mít alespoň IR LED a IR filtry, aby bylo zaručeno kvalitní noční vidění.
Vzdálenost nočního vidění bezpečnostních kamer se zvukem pro domácnost je také faktor, který byste měli zkontrolovat, což znamená, jak daleko kamery dohlédnou i v úplné tmě.

Vnitřní nebo venkovní bezpečnostní kamery se zvukem
Pro vnitřní bezpečnostní kamery se zvukem jsou navrženy „ne vodotěsné“ a běžně se používají uvnitř vašeho domova a kanceláře.Zatímco venkovní bezpečnostní kamery se zvukem jsou ideální pro umístění uvnitř i venku.
Vodotěsnost je funkce č.1 pro bezdrátovou venkovní bezpečnostní kameru se zvukem.
Pokud chcete vědět, zda drátová nebo bezdrátová bezpečnostní kamera se zvukem snese extrémní chlad nebo teplo, podívejte se na pracovní teplotu kamery ve specifikacích produktu.

Domácí bezpečnostní kamery s dobrou kvalitou zvuku
Ačkoli je mnoho bezpečnostních kamer inzerováno tak, aby obsahovaly záznam zvuku, ne všechny mají kvalitu odpovídající vašim očekáváním.
Chcete-li rychle najít nejlepší bezpečnostní kamery se zvukem, můžete si prohlédnout uživatelské recenze bezpečnostních kamerových systémů se zvukem, abyste zjistili, zda existují nějaké stížnosti na citlivost mikrofonu nebo hluk zvuku.

Najděte důvěryhodnou značku bezpečnostních kamer se zvukem a videem
Při hledání v okolí bezpečnostních kamer (systémů) se zvukem byste měli věnovat pozornost také tomu, zda je značka dostatečně spolehlivá. To určí, zda jsou domácí bezpečnostní kamery se zvukem vysoce kvalitní a zda máte záruku nebo ne.

Zde jsou klíčové faktory důvěryhodné značky:

  • Nabídka kompletního sortimentu bezpečnostních produktů
  • Mějte 24/7 servis a bezplatnou podporu
  • Záruka 2letá záruka a 30denní (více či méně) vrácení
  • Získejte dobré recenze v oboru
  • Získejte vysokou chválu od spotřebitelů

 

Vytvoříme nabídku na WiFi kamery dle Vašich potřeb zdarma

Zanechte nám Vaše údaje, abychom se s Vámi mohli spojit a probrat detaily ohledně Vašich požadavků na CCTV a bezpečnostní systémy.