WiFi kamery pro domácnost


Know-How ve světě bezpečnostních systémů - schopnost rychle a výhodně zajistit bezdrátový video dohled jak uvnitř budovy tak i venku. Není potřeba věnovat spoustu času natahováním kabelů, obzvláště když je to technologický obtížné.

CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O BEZDRÁTOVÝCH WI-FI KAMERÁCH 

Wi-Fi kamery jsou připojeny přes Wi-Fi (vzduchem) k routeru, což je výhodné při instalaci ve velkých místnostech nebo na otevřených prostranstvích. Jen je třeba brát v úvahu sílu signálu Wi-Fi sítě v místě, kde bude Wi-Fi kamera instalována. 

Pokud je v této části místnosti (nebo ulice) slabý signál, nezískáte stabilní připojení, a tedy ani požadovaný výsledek. Co lze v takovém případě dělat? Chcete-li zajistit silnější signál na vašem routeru, doporučujeme:

  • používejte vysoce kvalitní routery důvěryhodných značek;
  • umístěte router do stejné vzdálenosti od všech Wi-Fi zařízení;
  • aktualizujte software routeru na nejnovější verzi;
  • v případě potřeby použijte alternativní software k „přetaktování“ routeru;
  • správně umístěte antény Wi-Fi na routeru nebo router vyměňte za silnější.

VÝHODY WI-FI KAMER

Dodržováním všech výše uvedených pravidel získáte flexibilní systém video dohledu, který má následující výhody:

  • není třeba pokládat kabely;
  • bezdrátovou Wi-Fi kameru lze nainstalovat na jakýkoliv typ objektu bez ohledu na to, kde se nachází;
  • jednoduché rozšíření systému.
  • Při výběru jsou dva typy Wi-Fi kamer, vnitřní a venkovní. Venkovní kamery se často prodávají i ve variantě s krytem odolným proti vandalismu, který také chrání bezdrátovou kameru před povětrnostními vlivy.

V konfiguracích je také řada doplňků které stojí za to zdůraznit: dálkové ovládání a rotace, přítomnost infračerveného osvětlení, pohybový senzor. Což se může hodit v závislosti na podmínkách, ve kterých je bezdrátová kamera umístěna.

KDE KOUPIT BEZDRÁTOVÉ WI-FI KAMERY NA V ČESKÉ REPUBLICE

Společnost "KameryDomu" se již dlouho zabývá vysoce specializovaným prodejem bezdrátových video kamer, které si můžete koupit jednoduše pomocí chatu uvedeného na webu nebo zadáním objednávky prostřednictvím košíku. 

Většina nabízených kamer je bezdrátových, máme velkou nabídku Wi-Fi kamer. Kontaktujte nás a vždy najdeme řešení vašich problémů v oblasti bezdrátového video sledování.


Vytvoříme nabídku na WiFi kamery dle Vašich potřeb zdarma

Zanechte nám Vaše údaje, abychom se s Vámi mohli spojit a probrat detaily ohledně Vašich požadavků na CCTV a bezpečnostní systémy.