Princip fungování bezpečnostní kamery v mateřské škole

 

Řiditelům mateřských škol může tento systém pomoci třeba s vandali, dohledem na dětské hříště a pozemky, a to všechno z pohodlí ředitelny. I když jste pracovně pryč, stále můžete přijímat obrázky na místě vzdáleně přes telefon nebo notebook, takže to výrazně zlepší vaši úroveň řízení, vytvoří dobrou image mezi rodiči a položí pevný základ pro další rozvoj školky.

16f6487350ed1c2d7de85e1f8b946c70b74446c9fb1d05f54d3c1547646b498eMůžete vzdáleně přehrávat živá data videa nebo vzdálené video za minulé časové období. Zároveň, pokud máte odpovídající práva správy, můžete také odpovídajícím způsobem nastavit a upravit video server bezpečnostní kamery. Nejen to, můžete také dynamicky detekovat prostor monitorovaný bezpečnostní kamerou. V případě jakékoli abnormality, pokud někdo vstoupí do oblasti, automaticky spustí poplach nebo odešle e-mail na vámi určený e-mail nebo automaticky nahraje scénu. Každá síťová přístupová linka systému podporuje osm monitorů bezpečnostních kamer, takže víte o všem, co se děje na mnoha různých místech, a vše, co musíte udělat, je sedět před obrazovkou.

Využití kamer pro záznam umožňuje dohledat záznam určitých situací. Navíc je díky použití současného mezinárodního pokročilého algoritmu pro kompresi videa efektivně vyřešen rozpor mezi kapacitou ukládání obrazu a definicí. Omezenou kapacitu paměti pevného disku můžete využít k delšímu uložení videodat. Současně, aby se zabránilo neoprávněným uživatelům získat oprávnění ke vzdálenému příjmu, systém vytvořil odpovídající mechanismus ochrany heslem. Vzdálený přijímací konec lze normálně používat pouze s použitím legálního uživatelského jména a hesla. A uživatele můžete spravovat a udělovat jim oprávnění k přístupu k jednotlivým kamerám.

Vytvoříme nabídku na WiFi kamery dle Vašich potřeb zdarma

Zanechte nám Vaše údaje, abychom se s Vámi mohli spojit a probrat detaily ohledně Vašich požadavků na CCTV a bezpečnostní systémy.